Υπηρεσίες

Η VIANOX προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα των Logistics και των Διαμεταφορών, με έμφαση στην ταχύτητα, στην ακρίβεια, στην ενημέρωση και στην αξιοπιστία.

Με ένα εδραιωμένο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα έμπειρα στελέχη μας δίνουν λύσεις στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών μας σε Οδικές, Θαλάσσιες, Αεροπορικές μεταφορές καθώς & σε Υπηρεσίες Logistics.
Στην Ευρώπη, η εξυπηρέτηση του οδικού μας δικτύου γίνεται με μόνιμους συνεργάτες που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και έχουμε υιοθετήσει ένα πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης για να εξασφαλίζουμε αξιοπιστία, ποιότητα και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

«Αυτό το ξέρω και μπορώ να το κάνω» Αχιλλέας Ηλ. Σβώλος

Προσηλωμένοι στην ικανοποίηση του πελάτη μας, μια οικογενειακή παράδοση μισού και πλέον αιώνα, σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία και το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών – ανταποκριτών μας, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και μετατρέπουμε κάθε θέμα της εφοδιαστικής σας αλυσίδας σε λύση με προστιθέμενη αξία.

Οδικές Μεταφορές

Με ευελιξία και προσαρμογή των υπηρεσιών και των μέσων μας στις απαιτήσεις των πελατών, εξασφαλίζουμε ανταγωνιστικό κόστος προς όφελος των πελατών μας.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα κέντρα Cross Docking, Αποθήκευσης & Διανομής στην Αττική & Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις και αφίξεις (από ένα δέμα έως ένα πλήρες φορτηγό) από και προς Ευρώπη, είτε πρόκειται για μία αποστολές ή για πολλαπλές μέσα στο έτος.

Μέσω των αξιόπιστων διεθνών συνεργατών μας καλύπτουμε: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία  Γαλλία , Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία καθώς και Τουρκία.

Πραγματοποιούμε εισαγωγές/εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη με μερικά (groupage) ή ολόκληρα φορτία σε εβδομαδιαία βάση. Επίσης, διαθέτουμε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για αποθήκευση, όσον χρόνο επιθυμούν οι πελάτες.

Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εκτελωνισμών από την Αγγλία και τρίτες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την χρήση ιδίων τελωνειακών αποθηκευτικών χώρων, τραπεζικών εγγυήσεων και εξειδικευμένου προσωπικού, παρέχοντας υπηρεσίες όπως  T1, διατυπώσεις εισαγωγής, διατυπώσεις εξαγωγής, εκταμίευση και προσωρινή εναπόθεση.

Αεροπορικές Μεταφορές

Η συνεργασία μας με ένα διεθνές δίκτυο μεγάλων και αξιόπιστων συνεργατών – ανταποκριτών, εξασφαλίζει την παρουσία μας σε περισσότερες από 100 χώρες.

Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικές τιμές στην μεταφορά εμπορευμάτων από την πόρτα του αποστολέα έως την πόρτα του παραλήπτη.

Πραγματοποιούμε εισαγωγές/εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, αναλαμβάνουμε την διαχείριση ευπαθών ή επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εκτελωνισμών, με την χρήση ιδίων τελωνειακών αποθηκευτικών χώρων, τραπεζικών εγγυήσεων και εξειδικευμένου προσωπικού, παρέχοντας υπηρεσίες όπως  T1, διατυπώσεις εισαγωγής, διατυπώσεις εξαγωγής, εκταμίευση και προσωρινή εναπόθεση.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Η VIANOX με τους αξιόπιστους συνεργάτες-πράκτορές, σε όλον τον κόσμο, προσφέρει θαλάσσιες μεταφορές (πλήρη ή μερικά φορτία) με ταχύτητα και ασφάλεια.

Πραγματοποιούμε εισαγωγές/εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, αναλαμβάνουμε την διαχείριση ευπαθών ή επικίνδυνων εμπορευμάτων και παρέχουμε γρήγορες, εύκολες  και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε συνεργασία με όλες τις αξιόπιστες ναυτιλιακές εταιρείες.

Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εκτελωνισμών, με την χρήση ιδίων τελωνειακών αποθηκευτικών χώρων, τραπεζικών εγγυήσεων και εξειδικευμένου προσωπικού, παρέχοντας υπηρεσίες όπως  T1, διατυπώσεις εισαγωγής, διατυπώσεις εξαγωγής, εκταμίευση και προσωρινή εναπόθεση.

Συνδυασμένες Μεταφορές

Η έγκαιρη παράδοση είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή μας – και για τη δική σας. Για να ικανοποιούμε με συνέπεια τις απαιτήσεις σας για έγκαιρη μεταφορά, εντοπίζουμε τους καλύτερους τρόπους μεταφοράς, ενοποιούμε τις αποστολές, διαχειριζόμαστε τους μεταφορείς και βελτιστοποιούμε τις αεροπορικές, θαλάσσιες και επίγειες διαδρομές.

Η συνεχής προσωπική επαφή με τους ανθρώπους μας και ταυτόχρονα η χρήση κορυφαίας τεχνολογίας, εγγυούνται την αξιόπιστη και ευκολότερη μεταφορά των φορτίων σας.

Με τις λύσεις μεταφοράς που προτείνουμε, οι πελάτες μας επιτυγχάνουν αποτελεσματικότητα, έχουν χαμηλότερη τιμή και περισσότερες επιλογές για τη μετακίνηση των αποστολών, κυρίως με συνδυασμό όλων των μέσων (χερσαίων, αεροπορικών, θαλάσσιων),  συνδυασμό των σιδηροδρομικών γραμμών και του στόλου των φορτηγών μας, αποτελεσματική διαχείριση του χώρου – όγκου και αποτελεσματική διαχείριση από το έμπειρο προσωπικό μας  σε συνεργασία με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

Ειδικά Φορτία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά ειδικών φορτίων (όπως ADR, IMDG & IMO) και την διαχείριση των απαιτούμενων εγγράφων σύμφωνα με τους τελωνειακούς κανονισμούς αλλά και σύμφωνα πάντα με την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Νομοθεσία.

Οι πελάτες μας εξασφαλίζουν τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της μεταφοράς των εμπορευμάτων τους και την σωστή ενημέρωση στο σύνολο της διαδικασίας.

Logistics

H VIANOX δραστηριοποιείται στον χώρο των Logistics από το 1997.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα κέντρα Cross Docking, Αποθήκευσης & Διανομής στην Αττική & Θεσσαλονίκη. Με την Τελωνειακή μας αποθήκη παρέχουμε τελωνειακές υπηρεσίες από και προς την Αγγλία , Ιρλανδία και σε τρίτες χώρες.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις στην διαχείριση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας από την αποθήκευση των προϊόντων σας, την συσκευασία, την διαχείριση παραγγελιών/αποθεμάτων, την διαχείριση επιστροφών και την διανομή τους σε τοπικό και εθνικό δίκτυο.

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες που έχει η δική σας επιχείρηση και η εφοδιαστική της αλυσίδα, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την στρατηγική και τα σχέδιά σας, από τα μικρά ζητήματα που σας αφορούν μέχρι και τον πλήρη ανασχεδιασμό της διαδικασίας – λειτουργίας στην μεταφορά και διαχείριση των εμπορευμάτων σας.

Οι υπηρεσίες μας προστιθέμενης αξίας υποστηρίζουν κάθε κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας με στόχο την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την διαχείριση και τιμολόγηση των προϊόντων σας, τηρώντας τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και γενικότερα παρέχοντας όλες τις υποστηρικτικές εργασίες (back-office).

Παράλληλα, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις και τις τάσεις της αγοράς, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας, δίνοντας βεβαίως προτεραιότητα στην ευθύνη μας για οικολογικό ( πράσινο ) αποτύπωμα.

Υπηρεσίες Εκτελωνισμού

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εκτελωνισμών, με την χρήση ιδίων τελωνειακών αποθηκευτικών χώρων, τραπεζικών εγγυήσεων και εξειδικευμένου προσωπικού, παρέχοντας υπηρεσίες όπως  T1, διατυπώσεις εισαγωγής, διατυπώσεις εξαγωγής, εκταμίευση και προσωρινή εναπόθεση.

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Η χρήση των ψηφιακών μας υπηρεσιών μέσα από το web portal, αποσκοπεί στην ταχύτατη εξυπηρέτηση των  εγγεγραμμένων χρηστών/πελατών μας, όσον αφορά προσφορά τιμής για νέες αποστολές/φορτία, ανεύρεση των σχετικών παραστατικών (τιμολόγια, συνοδευτικά κλπ.) με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης και μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο τους αλλά και  το ενεργειακό αποτύπωμα.

Οι ψηφιακές μας υπηρεσίες:

  1. E-invoicing
  2. POD (Proof of Delivery)
  3. E-CMR
  4. Get a quote