• Εμπειρία

  • Ποιότητα

  • Εξυπηρέτηση

Εταιρεία

Η VIANOX δραστηριοποιείται στον χώρο των Third-Party Logistics από το 1997 και την τελευταία δεκαετία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις Διεθνείς Μεταφορές.
Με ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και με έμπειρα στελέχη δίνει λύσεις στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών της σε οδικές, Θαλάσσιες, Αεροπορικές μεταφορές & υπηρεσίες Logistics.
O όμιλος ΒΙΑΝΟΞ-ΣΒΩΛΟΣ έχει μια συνεχή παρουσία σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η επιτυχία της μακρόχρονης πορείας, όλες αυτές τις δεκαετίες, βασίζεται στην κοινή προσήλωση των ιδρυτών & μετόχων της στο τρίπτυχο – εμπειρία – ποιότητα – εξυπηρέτηση και στο αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό του.
Αποτέλεσμα αυτής της διαρκούς προσπάθειας είναι η εδραίωση και καθιέρωση πολλών γνωστών εταιριών του ομίλου με ηγετική θέση σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και προϊόντα με καθολική αναγνωρισιμότητα. Οι SANITAS-SANITAS, VIANOX – FRANKE, είναι κάποιες από αυτές.

Αποστολή

Να επιστρέφουμε αξία στους πελάτες μας, με οδηγό τις σύγχρονες τεχνολογίες, με την έμπειρη και αποτελεσματική μας ομάδα και το εδραιωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

Όραμα

Να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών παρέχοντάς τους προσωποποιημένες & ολοκληρωμένες λύσεις.

Η ομάδα μας

H VIANOX περήφανη για την ομάδα της, πιστεύει πως το ανθρώπινο δυναμικό της είναι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.
Η εργασιακή κουλτούρα της είναι βασισμένη σε υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής, που με ορθές πρακτικές διαχείρισης οδηγούν στην επιτυχία. Προσανατολισμένη στην συνεχή κατάρτιση των στελεχών της, έτσι ώστε να ακολουθούν τις επιταγές των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών της νέας εποχής του 2020.

Χαρακτηριστικό των ανθρώπων μας είναι η επιμονή στην ποιότητα και το πάθος για αποτελέσματα. Με προσήλωση στις αξίες και στην αποστολή της VIANOX, τα μέλη της ομάδας μας μετατρέπονται σε βασικά στελέχη των πελατών μας, κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους, ώστε να προσφέρουν προσωποποιημένες λύσεις υψηλής αξίας.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η VIANOX μέσα από την εταιρική της κουλτούρα λειτουργεί με υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς ανάπτυξης για την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.
Οι βασικές αρχές και αξίες της VIANOX και του ομίλου για όλες αυτές τις δεκαετίες μέχρι σήμερα είναι η εμπιστοσύνη η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η ομαδικότητα αλλά και η δημιουργικότητα & πρωτοπορία.
Με πλήρως ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας, βασικό της μέλημα και προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των εργαζομένων της. Φροντίζει συνεχώς τα ήδη έμπειρα στελέχη της να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσα από στοχευμένες εκπαιδεύσεις.
Τέλος, εφαρμόζει και υιοθετεί το πρότυπο ISO 9001:2008 σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα των υπηρεσιών της στην παροχή υπηρεσιών Διαμεταφοράς.