• Εμπειρία

  • Ποιότητα

  • Εξυπηρέτηση

Σχετικά με εμάς

Ο όμιλος ΒΙΑΝΟΞ ΣΒΩΛΟΣ είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία για πάνω από 50 χρόνια σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Ο Όμιλος έχει ένα ιστορικό με επιτυχημένες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα για περισσότερο από μισό αιώνα. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, οι ιδρυτές-μέτοχοι ενέπνευσαν και καθοδήγησαν τα αφοσιωμένα στελέχη να διασφαλίσουν ότι οι αρχές της ποιότητας, της αξιοπιστίας, της εξυπηρέτησης και της πραγματικής ικανοποίησης των πελατών εξυπηρετούνται και βελτιώνονται συνεχώς.

Απόδειξη αυτής της δέσμευσης και της καλλιέργειας της κουλτούρας του ομίλου είναι η επιτυχία και η καθιέρωση εμπορικών σημάτων στην ελληνική αγορά, όπως VIANOX FRANKE, SANITAS-SANITAS κ. λπ.

Από την δεκαετία του 1990, ο όμιλος εισήλθε στην αγορά των Third Party Logistics  αναπτύσσοντας  σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ιδιόκτητα κέντρα Logistics με στεγασμένους χώρους πάνω από 20.000 τ. μ  που βρίσκονται  στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο.

Το 2012, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα  των διεθνών μεταφορών ( οδικών, αεροπορικών ,θαλάσσιων )  σε συνεργασία με ένα εδραιωμένο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης, η τεχνική μας υποδομή, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο αντιπροσώπων μας στο εξωτερικό, όλα αυτά αποτελούν και εγγυώνται την ασφάλεια και την ταχύτητα μιας σωστά οργανωμένης μεταφοράς.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας μέσω τεχνολογίας αιχμής, μιας άκρως επαγγελματικής ομάδας και ενός εδραιωμένου διεθνούς δικτύου συνεργατών.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο πάροχος υπηρεσιών που προτιμούν οι πελάτες, για το σχεδιασμό και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων, με μια σαφή προσέγγιση εστίασης στον πελάτη που βασίζεται στη συνεχή βελτίωση και τη δέσμευση εκ μέρους των ανθρώπων μας.

Συνδέοντας ανθρώπους και επιχειρήσεις για ένα καλύτερο μέλλον με

  • Εμπειρία
  • Ποιότητα 
  • Εξυπηρέτηση