Η εταιρεία μας, έχει τη χαρά να συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την εφοδιαστική αλυσίδα. Η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» δίνει το ραντεβού της στις 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων συμμετοχών της η VIANOX, ανανεώνει το σημείο συνάντησης μαζί σας στην αναγνωρισμένη για την αξία και την αποτελεσματικότητα έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Με ανανεωμένη διάθεση, σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, Hall 2 – Stand  D06-E05, να συζητήσουμε τα trends του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, μετά από την πολυπόθητη διεθνή αποδέσμευση του εμπορίου από τους περιορισμούς του Covid-19.

Τα έμπειρα στελέχη μας, θα σας ενημερώσουν για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που αναπτύσσει και προσφέρει η VIANOX καθώς και τα οφέλη των συνεργατών που επιλέγουν την εταιρεία μας για τις ανάγκες του μεταφορικού τους έργου και της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

Ελάτε να δείτε από κοντά τις λύσεις που παρέχουμε, τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα.

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική πρόσκληση. Σας περιμένουμε !!