Η εταιρεία μας, σε συνέχεια της προηγούμενης  πετυχημένης συμμετοχής της στην Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας το 2019  έχει την χαρά να συμμετέχει και φέτος στην μεγαλύτερη πλέον έκθεση για την εφοδιαστική αλυσίδα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η διοργάνωση επιστρέφει στις αρχές Οκτωβρίου του 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα τηρώντας όλα τα απαραίτητα, για εκθέτες και επισκέπτες, υγειονομικά μέτρα ασφάλειας.

Οι ριζικές αλλαγές που φέρνει η τεχνολογική εποχή  των νέων τεχνολογιών όπως 5G, Artificial Intelligence  (AI), Internet of Things (IoT) και Digital Services , δημιουργούν νέες προοπτικές και δεδομένα στην ανάπτυξη της αγοράς του κλάδου των Logistics της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για εμάς, στην VIANOX, τα νέα αυτά δεδομένα αποτελούν  κίνητρο να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, υποστηρίζοντας συνεχώς τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών μας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, Hall 3 – Stand  Β24, να σας ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που αναπτύσσει και προσφέρει η εταιρεία μας καθώς και τα οφέλη των συνεργατών που επιλέγουν την VIANOX για τις ανάγκες του μεταφορικού τους έργου και της εφοδιαστικής τους αλυσίδας.

Ελάτε να δείτε από κοντά τις λύσεις που παρέχουμε, τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα.

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική πρόσκληση. Σας περιμένουμε !!