Η νέα μας ιστοσελίδα είναι γεγονός!

Πάνω από οχτώ χρόνια μετά την επέκταση των δραστηριοτήτων μας στις Διεθνείς Μεταφορές, συνεχίζουμε πιστοί στο Εμπειρία – Ποιότητα – Εξυπηρέτηση και κυρίως με πάθος στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες αποστολές με πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ικανοποιημένους πελάτες. Πολύ πιο ευέλικτοι πλέον, τόσο σε transit times όσο και σε τιμές, έχουμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς τις βασικές χώρες της Ευρώπης και σε κάποιες από αυτές, δύο φορές την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι το νέο website της εταιρείας μας είναι στον αέρα.
Ανανεωθήκαμε λοιπόν και πέρα από την τεχνολογική αναβάθμιση και φρεσκάδα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία μαζί σας!

Μπορείτε να μας στείλετε την ζήτησή σας άμεσα και εύκολα απ’ όπου κι αν είσαστε. Η νέα μας σελίδα είναι και πλήρως προσαρμόσιμη σε όλες τις συσκευές.

Γνωρίζοντας πλέον καλά πως ένα μικρό λάθος μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες καθυστερήσεις και έξοδα, κάθε ζήτηση/ανάγκη σας είναι το ίδιο πολύτιμη και σε εμάς.

Θέλουμε να γίνουμε όλοι και καλύτεροι.. γι’ αυτό και μέσα από το site μας δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δικές σας προτάσεις. Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς.